SİBEL SINAV - OKUL MÜDÜR YARDIMCISI

10/07/1969 doğumlu iki çocuk annesi olan Sibel SINAV Dokuz Eylül Üniversitesi Maliye bölümünden 1991 yılında mezun olmuştur. Galeri Elektr. A.Ş. muhasebe bölümünde çalışmış Kemalpaşa´ da Saç Kapı Kasası imal eden Yapı Elemanları A.Ş.´ nin muhasebesi ve yöneticiliğini yapmıştır. Bakanlığın Ankara da açtığı Mali Analistlik sınavını kazanmıştır. Fakat özel nedenlerden dolayı öğretmenliğe başvurmuştur. Başvurusu sonucu 1996 yılında Bergama İneşir köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Sırası ile Selim Diniz, Kemal Hadımlı, Mürşide Akyüz, Kazım Dirik, Şehit Hilmi Öz ( Emlakbankası) İlkokullarında sınıf öğretmenliği görevine devam etmiştir. Kısa bir süre Aysel Salih Baysak Ana okulunda Okul Öncesi öğretmeni olarak görev yapmıştır. Engin Hayri Özmeriç İlkokulunda 1 yıl görevlendirme ile müdür yardımcılığı yapmıştır. Eylül 2017´ de okulumuza kadrolu olarak atanan Sibel SINAV müdür yardımcısı olarak halen görev yapmaktadır.